Steigers en vlonders | photocredit John Salzarulo

Steigers en vlonders

Een steiger of vlonder kan worden gemaakt van hardhout en kunststof en kan in vrijwel ieder formaat worden gebouwd. Met een steiger geniet je van tuin en water tegelijk en je kunt gemakkelijk je bootje aanleggen. Lou Steijn helpt u graag met het realiseren van uw nieuwe steiger als verlengstuk van uw tuin.
photocredit: webandi, pixabay

Schuttingen

Schuttingen zijn er in alle soorten en maten, veelal van hout. Een schutting zorgt voor privacy en creëert dat ene plekje uit de wind. Lou Steijn maakt en plaatst uw nieuwe schutting in de door u gewenste kleur. En met het juiste hout in combinatie met de juiste verf of beits heeft u er jaren plezier van.
Tuindeuren

Carports

Met een carport is uw auto beschermd tegen zon en regen. Een carport is er in alle soorten en maten en in verschillende materialen waaronder hout. Lou Steijn helpt u graag met het ontwerp, de bouw en het plaatsen van uw carport.
Afbeelding bij diensten Lou Steijn Timmerwerken

Overkappingen

Verleng de fijne momenten buiten. Lekker buiten koken of barbecuen of gewoon even uitrusten in de schaduw. Van eenvoudig en sober tot compleet met interieur, verwarming, water en licht; alles is mogelijk. Lou Steijn realiseert uw overkapping van het ontwerp tot en met de afwerking.
diensten-deuren.JPG

Kozijnen

Bij het renoveren of compleet vernieuwen van uw oude kozijnen zorgt Lou Steijn dat uw kozijnen voldoen aan de eisen van deze tijd: bij oude ramen wordt enkel glas vervangen voor dubbel glas en hang en sluitwerk vernieuwd. En alles wordt in oorspronkelijke stijl opgeleverd. 
boxelder-pixabay-FlashBuddy-mod-500x275.jpg

Blokhutten

Blokhutten, schuurtjes, tuinhuisjes, ze zijn er in alle maten. Een blokhut kan als bouwpakket worden aangeschaft of geheel in  de stijl van bijvoorbeeld uw woning worden gebouwd. Lou Steijn helpt graag met de bouw van een nieuwe blokhut of met de vernieuwing van uw bestaande schuur. 

Search