Wanden

Wanden

Wanden worden vaak gemaakt van houten balken met gips en dan geverfd, gestuct of behangen. Maar heeft u wel eens een houten wand overwogen? Een houten wand brengt sfeer en warmte in huis. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de juiste wand in uw woning? Lou steijn loopt deze graag met u door.
Balkenplafond Lou Steijn Timmerwerken

Plafonds

Een authentiek balkenplafond, een verlaagd of zwevend plafond, een plafond met schroten, het is allemaal mogelijk. Zorg voor een plafond dat goed bij uw woning past. Leidingen kunnen worden weggewerkt en extra isolatie aangebracht. Lou Steijn is u graag van dienst bij het realiseren van een nieuw plafond.
vloeren

Vloeren

Een houten vloer past bij ieder interieur. Planken, parket, lamelparket, precies in de kleur en vorm zoals u dat wenst. Gelakt, geschilderd of in de whitewash. Bekijk samen met Lou Steijn de mogelijkheden voor een houten vloer die past bij uw interieur. Lou Steijn helpt u met het leggen van uw houten vloer naar wens.
Kasten

Kasten

Een kast op maat laten maken heeft voordelen. Ongebruikte hoeken kunnen worden opgevuld en er blijven geen nutteloze ruimtes over. Neem gerust contact op met Lou Steijn om samen de mogelijkheden voor een kast op maat in uw woning te bespreken.
deuren

Deuren

Voor vervangen of restaureren van deuren voor uw woning of bedrijfspand kunt u bij Lou Steijn timmerbedrijf terecht. Hout wordt waar nodig vervangen en hang en sluitwerk vernieuwd, met behoud van het authentieke karakter van uw woning. Lou Steijn is u graag van dienst.
trappen

Trappen

Trappen zijn er in alle soorten en maten. Vroeger werd een trap vervaardigd van hout. Na verloop van tijd verslijten de treden en neemt het kraken toe. Vervangen van een trap is dan een optie, maar een traprenovatie is ook een mogelijkheid. Lou Steijn is u graag van dienst bij het vernieuwen of renoveren van uw trap. 

Search